طرز تهیه مارشمالو با ژله ؛ دسری هندوانهای برای شب یلدا + فیلم
به گزارش روبرونیوز، مارشمالو یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که در انواع مختلفی در بازار یافت میشود. مارشمالو یا همان پفپفی را میتوانید در منزل با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی انجام میشود.
طرز تهیه مارشمالو شب یلدا
طرز تهیه مارشمالو خانگی به شکل هندوانه را به شما با ذکر تمام نکاتی که در تهیه آن باید بدانید در ادامه آموزش دادهایم تا بتوانید آن را برای شب یلدا تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مارشمالو:
یک بسته ژله قرمز با هر طعمی که دوست دارید
یک بسته ژله آلوئهورا
رنگ خوراکی سبز
نشاسته ذرت
طرز تهیه مارشمالو:
یک بسته ژله قرمز را با یکچهارم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا پودرهای ژله کامل حل شوند. بعد از سه دقیقه که از روی بخار برداشتیم با همزن هم میزنیم تا کامل رنگ آن عوض و صورتی شود.
ژله آلوئهورا را هم به همین شکل آماده میکنیم و وقتی با همزن هم زدیم و رنگ آن سفید شد یکسوم آن را در ظرف جداگانه میریزیم؛ چون به رنگ سفید هم نیاز داریم. به بقیه مواد کمی رنگ سبز خوراکی اضافه میکنیم به حدی که رنگ سبز آن ملایم شود. سپس قالب ناودونی ( همه لوازم قنادیفروشها دارند و حدود ۲۰ هزار تومان است) را چرب و نشاسته ذرت را داخلش الک میکنیم.
مواد قرمز رنگ را داخل قیف ریخته یا با قاشق داخل قالب ناودونی میریزیم و برای ۵ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم. سپس به همان ترتیب از رنگ سفید لایهای نازک روی قرمز میریزیم و مجددا ۵ دقیقه داخل یخچال میگذاریم. و در آخر ژله سبزرنگ را روی لایه سفید میریزیم و ۱۵ دقیقه داخل یخچال میگذاریم و سپس بهراحتی از قالب جدا میکنیم.
نکات مهم در تهیه مارشمالو هندوانهای
۱- اگر از نشاسته ذرت استفاده نکنید به علت چسبناک بودن، مواد به قالب و دستان شما و همچنین ظرفی که مواد را در آن برمیگردانیم میچسبد. پس استفاده از نشاسته ذرت الزامی است.
۲- در اینجا برای بزرگتر شدن رنگ قرمز از یکونیم بسته ژله قرمز استفاده شده است که سلیقهای است.
۳- برای برش مارشمالو از چاقوی ارهای استفاده کنید.
۴- اگر مارشمالو را روی بخار بگذارید دوباره شل میشود، پس اگر حین کار دیدید مواد زیاد از حد سفت شد از این ترفند استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: