۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۲۸۳
پوست کندن گوجه با آب جوش ؛ بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی
پوست کندن گوجه با آب جوش بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی است که در این مطلب به شما آموزش میدهیم.
به گزارش روبرونیوز، برای پوست کندن گوجه فرنگی روش ساده و راحتی را به شما پیشنهاد میدهیم. گوجه فرنگی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است و در اکثر غذاها از گوجه فرنگی استفاده میشود که معمولاً باید پوست آن را بگیریم.
بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که انتهای آن را به صورت X برش داده و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب درحال جوشیدن قرار دهید و بعد از درآوردن گوجه فرنگیها از داخل آب و گذاشتن آنها در آب سرد، بهراحتی میتوان پوست آن را گرفت و مصرف کرد.
منبع: روبرونیوز
خبرهای مرتبط
از دست ندهید
منتخب تصاویر روز
ارسال نظر
داغترین خبرها
اخبار برگزیده - صفحه خبر