۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۳۳۶۰

طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم ؛ دسری مقوی و سالم + ویدئو

تعداد بازدید : 40
دستور پخت کاچی خیلی آسان است و برای وقت‌هایی که دلتان غذای شیرین و مقوی میخواهد گزینه مناسبی است. در این مطلب با طرز تهیه کاچی آشنا می‌شوید.

به گزارش روبرونیوز ، کاچی یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین دسر‌ها ایرانی می‌باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می‌توانید این دسر خوشمزه و خوش بافت را که منشا کرمانی دارد و معمولا در گذشته توسط مادربزرگ‌ها برای زنانی که تازه زایمان کردند و افراد بیمار که ضعف جمسانی داشتند و یا برای کودکان و بازیابی قوای آن‌ها کمک می‌کند و شما می‌توانید این کاچی خوشمزه را با زعفران و ادویه مخصوص تهیه کنید و می‌توانید خودتان در منزل ادویه‌ها را مخلوط کنید یا از عطاری تهیه کنید و اگر نداشتید می‌توایند از پودر هل یا دارچین استفاده کنید.

دستور پخت کاچی خیلی آسان است و برای وقت‌هایی که دلتان غذای شیرین و مقوی میخواهد گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه کاچی ساده

۱۳۰ گرم نبات
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد گندم
یک قاشق چایخوری زرد چوبه
یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره سیاه
یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه کاچی

داخل قابلمه آب و ۱۳۰ گرم نبات بریزید، بگذارید تا بجوشد.

توی این فاصله آرد را تفت بدهید.
زرد چوبه و پودر زیره سیاه اضافه و ادامه بدهید.

وقتی آب و نبات جوشید.
به آرد اضافه و یکدست کنید.
کمی که غلیظ شد، یک قاشق کره بریزید و هم بزنید.
۱۰دقیقه دم کنید و بعد از ۱۰دقیقه، کاچی خوشمزه و مقوی ما آماده است.

طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم ؛ دسری مقوی و سالم + ویدئو

نکات کلیدی تهیه کاچی با آرد گندم

- در صورت تمایل می‌توانید مغز بادام، پسته و گردو هنگام قوام آمدن کاچی یا در حین تفت دادن آرد به آن اضافه کنید.

- ادویه مخصوص کاچی شامل دارچین، رازیانه، زیره، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر هل، پودر تخم گشنیز و زردچوبه است. طبق ذائقه خودتان میتوانید ادویه‌ها را در کاچی بریزید.
طرز تهیه کاچی با زردچوبه و سایر ادویه‌ها روش خاصی ندارد و هنگام تفت دادن آرد، میتوانید آن‌ها را هم اضافه کنید. حدودا یک چهارم قاشق چایخوری یا کمتر از هر کدام کافی است.

- در تهیه کاچی میتوان عسل، شیره انگور یا نبات زعفرانی را جایگزین شکر کرد. میتوانید نبات را بکوبید یا در آب جوش بریزید تا کم کم حل شود. طرز تهیه کاچی با شیره انگور هم تفاوتی با شکر یا عسل ندارد و روش برای همه شان یکسان است.

- مراحل کاچی میتواند به ترتیب‌های مختلفی انجام شود. میتوانید اول شربت را تهیه کنید و بعد به سراغ تفت دادن آرد بروید. یا میتوانید همزمان هر دو را آماده کنید و به صورت داغ شربت را در آرد بریزید. فقط باید مراقب پاشیده شدن شربت باشید. بهترین حالت این است که هم شربت و هم آرد ولرم باشند.

- دقت داشته باشید که رنگ کاچی شما به میزان تفت دادن آرد بستگی دارد. هم چنین غلظت کاچی باید شبیه فرنی یا رقیق‌تر بوده و نباید به اندازه حلوا سفت باشد. اما باز هم به سلیقه خودتان بستگی دارد.

- به طور کلی، کاچی با آرد برنج یا گندم تهیه می‌شود. در صورتی که دوست دارید کاچی با آرد گندم و برنج تهیه کنید، کافیست یک دوم پیمانه آرد برنج را با یک دوم پیمانه آرد گندم مخلوط و هر دو را الک کنید.

- کره با روغن جامد یا روغن حیوانی قابل جایگزین شدن است.

گزارش خطا
برچسب ها:
آشپزی
ارسال نظر
داغ‌ترین خبرها